Graag maak ik kennis met jullie, en voor jullie is het wel zo fijn ook mij een beetje te leren kennen. Ik ben Jantina en woon samen met mijn vriend in Assen. Moeder van een dochter en een bonusdochter!

 

Ik hou van pure en ongedwongen foto’s. Van mensen die zichzelf zijn. Foto’s die een verhaal vertellen. Die het leven laten zien zoals het is. Foto’s waarin mensen zichzelf herkennen zoals ze zijn.  Ik word erg blij wanneer ik de connectie tussen mensen kan vastleggen: een lach naar elkaar, even oogcontact of handen die elkaar vinden. De liefde en verbondenheid! Dat zijn de foto’s die ik graag maak.

 

Daarnaast ben ik een echt gevoelsmens. Druk, creatief, ondernemend en nieuwsgierig. Ik hou van het buitenleven. Op blote voeten lopen, vuurtje stoken, de Waddeneilanden, reizen. En daarnaast lekker ontspannen met een kop gemberthee of een glas witte wijn. Het liefst met een lekker dik vest en een plaid op de bank.

 

Graag hoor ik jullie verhaal om te kijken of ik wat voor jullie kan betekenen. Dus neem gerust vrijblijvend contact met me op. Dan kijken we samen of ik jullie wensen kan omzetten in foto’s die bij jullie passen.

 

Lieve groet Jantina

 

Jantina Fotografie-selfie